mandag den 21. maj 2012

Live Rock på BETA

Weekenden bød på en Rockoplevelse af rang, på det mindre københavnske spillested Beta.
Ligesom Råhuset, der tidligere var rammen for releasekoncerten for Dead Smiling Pirates album "Harvest on a Hype", er Beta et relativt lille spillested med plads til et par hundrede mennesker. 


Aftenens navne var "Dead Smiling Pirates" og "A Road To Damascus". Begge navne er pladeaktuelle og leverer kvalitetsrock.


Begge Bands gav ca. en times koncert og hele eventen blev livestreamet som E-koncert til den beskedne sum af 25kr pr koncert. Skulle nogen være gået glip af det, kan streamet stadig købes via siden.


Dead Smiling Pirates Har til aftenens event sammensat et glimrende sæt af det bedste fra deres, indtil videre, to albums. Derudover har der sneget sig et nummer ind der ikke er udgivet, men som alligevel fanger publikum og holder det resterende materiales kvalitet.Bandet spiller sammenlagt i ca 45min og leverer en glimrende rockpræstation, der fint fylder det lille spillested både med god lyd og med entertainment quality i form af god publikumskontakt og et show der kommer fint ud over scenekanten. 

Mere Dead smiling Pirates kan ses her, hvor der også kan købes musik, merchandise mv.
Musikken kan desuden nydes via Spotify.

Se resten af billederne med Deadsmilingpirates her:

Dead Smiling Pirates live at Beta


Efter Dead Smiling Pirates var der en kort pause inden aftenens hovednavn A Road To Damascus gik på Scenen. bandet består af fem unge herrer der har været aktuelle med deres debutalbum siden efteråret. Også denne del af eventet blev streamet live via E-koncert.

Bandet leverer en overraskende energisk og veludført rockpræstation med et gennemført materiale, der i den grad er album berettiget. I forhold til Dead Smiling Pirates er showet på scenen noget mere energisk og bandets medlemmer bevæger sig hele tiden rundt på scenen (og en enkelt gang ned mellem publikum) og holder hver især glimrende kontakt med publikum, hvilket giver hele showet en meget høj underholdningsværdi og en speciel følelse af nærvær og af at være værdsat som koncertgæst.Til forskel fra Dead Smiling Pirates, har A Road To Damascus en dedikeret vokalist, selvom alle bandets medlemmer i større eller mindre omfang bidrager med vokal. 


Som bonus fremfører bandet en coverudgave af B.O.B nummeret "Airplanes". Startende stille og rolig som originaludgaven, for derefter at slå over i deres egene højenergiske rocktoner. Et fedt covernummer, som bandet i fin stil formåede at fortolke til deres egen lyd, uden at ødelægge det.

Mere om bandet her:Ligesom Dead Smiling Pirates, kan bandets musik findes på Spotify.

Resten af billederne med A Road To Damascus kan ses her:


Copyright Edit: Begge bands og medlemmer kan frit anvende billedmaterialet i den form det forekommer - med kildeangivelse. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar