onsdag den 11. april 2012

Huset ved svinget

Samme dag som vi fandt "Snedkerens Værksted", lagde vi vejen forbi dette tomme landsted. Det ejes så vidt vides af kommunen og lader ikke til at have skiftet hænder i 20 år. hvor længe det har stået tomt, vides ikke. 


Godt gemt bag træerne ligger huset og venter på sin næste beboer. Hvor længe mon det har ventet nu?


Ved indkørslen ligger en staldbygning, som vi starter med at kigge på, men vi bliver hurtigt enige om at kigge på stuehuset først. Vi går langsomt over gårdspladsen og kigger os omkring. i tilknytning til stuehuset ligger en anden bygning, der sikkert har tjent som værksted i sin tid. 
Vi går hen til hoveddøren og kigger på hinanden - til vores overraskelse står den på klem.
Vi går forsigtigt indenfor og undersøger huset imens vi undrer os over at det står ulåst hen. Huset er tydeligt fraflyttet og der er ikke mange effekter derinde. Dog er enkelte ting nye og der er stadig strøm i bygningen, ligesom der ligger nye reklamer. Dette tyder på at nogen ser til huset engang imellem.


Efter en runde i stuehuset beslutter vi at tage et kig på de to andre bygninger. vi efterlader alt som da vi kom og skubber døren til igen. Værkstedet viser også tegn på at have været brugt indenfor en overskuelig tid idet der er enkelte nyere elinstallationer. 
Værkstedet bærer præg af at en af de tidligere brugere har været en rigtig kræmmertype. vi støder på adskillige pudsige løsninger til reparationer og lignende, fx. denne skillevæg der tilsyneladende er opført af døre.
Staldbygningen, som vi kom forbi først er faktisk den eneste bygning der virker glemt. samtidig er det også den mest faldefærdige.Det er som om væggen hælder lidt udad ved spærfoden? skal den mon det?

Se resten af billederne hvor vi også besøger haven og carporten i indkørslen.


Se resten af billederne her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar